Ook partner worden?

Partners Studievereniging Merlijn

De vereniging streeft ernaar om het doel van de beschreven statuten te behalen, het verbinden van studenten met het bedrijfsleven. Samen met onderstaande sponsoren verkorten wij de lijn van student naar bedrijf. Leden komen dichterbij de werkelijkheid en nemen een kijkje in wat hen te wachten staan na het behalen van de studie.

KWEEKERS Ontwikkelt toppers van de toekomst!

KWEEKERS

Samen gaan we het optimale uit deze samenwerking halen, zorgen we voor de schakel tussen studenten, het onderwijs en het bedrijfsleven. Door middel van gastcolleges, workshops en deelname aan KWEEKERS dagen, wil KWEEKERS de studenten kennis laten maken met bedrijfskunde en HRM in het werkveld zodat zij tijdens of na hun studie een goed beeld hierbij hebben en met deze kennis een weloverwogen keuze kunnen maken voor de start van hun carrière!

De Nieuwe Financieel Professional

WELTEN

Je hebt recent je studie afgerond en twijfelt: ga ik doorstuderen of start ik met werken? Alle opties staan open en een mooie carrière ligt binnen handbereik. Een starter bij WELTEN is niet per definitie iemand die recent zijn of haar studie heeft afgerond. Ook als je al enkele jaren in een andere sector hebt gewerkt en een studie hebt afgerond die niet direct aansluit bij de financiële sector zien we je als starter. Je moet namelijk de vakinhoudelijke opleidingen (Wft’s) die je nodig hebt om als financieel professional te kunnen werken nog behalen. Niet iedere starter bij WELTEN heeft een financiële opleiding afgerond. Bij WELTEN werken namelijk ook financieel professionals met bijvoorbeeld een afgeronde sport-, hotel- of geschiedenisopleiding.

WELTEN faciliteert de financiële sector in interim capaciteit, opleidingen en klantinteractie. De organisatie is met ruim 850 financieel professionals actief voor alle topmerken in de financiële dienstverlening.

S.V. Merlijn is de studievereniging van Human Resource Management en Bedrijfskunde aan de Avans Hogeschool te Breda. Veel van onze activiteiten worden in samenwerking met Avans geregeld. Zo is bijvoorbeeld de studiereis naar het buitenland en het introductiekamp onderdeel van het lesprogramma. Ook houden wij activiteiten die aansluiten bij het curriculum, denk hierbij bijvoorbeeld aan gastcolleges of activiteiten waar je in aanraking kan komen voor een stageplek.
Tigerprint geeft ons de mogelijkheid om de vereniging en haar sponsoren fysiek te kunnen promoten. Ze verzorgen al onze truien, blouse en shirts en worden door de vereniging ervaren als een fijne samenwerkingspartner.