studievereniging Merlijn 2019

Het bestuur vertegenwoordigt de gehele vereniging. Ze stellen een beleidsplan op, een verantwoordingsplan, verzorgen communicatie lijnen met interne en externe partners, leiden de  commissies en zorgen voor alle financiële zaken van de vereniging. Daarnaast zijn ze het gezicht en aanspreekpunt van de vereniging.

Judith van de Bank

Simone van de Klundert

Activiteiten

De Commissie is verantwoordelijk voor de informele activiteiten van S.V. Merlijn. Ze versterken de binding tussen actieve leden, bevorderen de betrokkenheid van de leden en zorgen voor een goede sfeer in de vereniging. De commissie werkt regelmatig samen met Stichting Midas (Accountancy) & Studievereniging Oase (Bedrijfseconomie) om de connectie met andere studenten en studies te verbeteren.

Public relations & Social Media

De commissie is verantwoordelijk voor het benaderen en onderhouden van contact met het bedrijfsleven en sponsoren, organiseren van o.a. bedrijfsbezoeken en  gastcolleges en onze blokborrels. Daarnaast verzorgen ze op een zeer creatieve manier alle Social media van de vereniging.

Introkamp

De commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van het introductiekamp voor de huidige eerstejaarsstudenten (in samenwerking met Stichting Midas & studievereniging Oase). Ze verzorgen een volledig introductiekamp van de kamerindelingen tot aan de sponsoren dag, de borrels en de sportdag. Benieuwd naar het introkamp? Neem dan een kijkje op……

Studiereis 2019

De commissie is verantwoordelijke voor het organiseren van de studiereis voor de tweedejaars studenten. Daarnaast doen ze verschillende werkzaamheden zoals het organiseren van een Q-meeting met de docenten en het in gang zetten van een nieuwe commissie die zich bezig gaat houden met direct docent contact om de verbinding tussen school en verenging te versterken.

AAFM

Dit is een gezamenlijke commissie van de verenigingen: S.V. Merlijn, stichting Midas & studievereniging Oase. Ze zijn verantwoordelijk voor het organiseren van evenementen/feesten voor alle studenten van de Academie voor Algemeen en Financieel Management.

Alumni

De commissie is verantwoordelijk voor het werven onderhouden van contacten met oud studenten bedrijfskunde & HRM. Organiseren van evenementen voor alumni leden, de jaarlijkse borrel op de eerste vrijdag van november en het promoten van de vereniging bij onze oud leden.

Open dag

De commissie is verantwoordelijk voor het vertegenwoordigen van de vereniging op de open dagen van Avans Hogeschool. Zr verbinden de vereniging met toekomstig nieuwe studeten en laten zien dat de student in de lead is door zowel S.V. Merlijn & Avans te promoten op de open dagen.